Parcul de Animale Sălbatice din Izvoare se află pe un teritoriu de 320 ha și este traversat de pârâuri și înconjurat de munți. Aici cerbii, căprioarele, muflonii și mistreții trăiesc în habitatul lor natural. Modificările efectuate în parcul de animale sălbatice sunt minime: frumusețea naturii a fost completată doar cu niște poteci și garduri.

Animalele dispun de cea mai mare libertate – astfel ele cresc în habitatul lor natural. Dat fiind faptul că aceste animale trăiesc în habitatul lor, nu au nevoie de suplimente alimentare sau terapii cu hormoni. Animalele consumă doar hrana naturală pe care o găsesc și pe teritoriul parcului. Acest mediu fără stres este ideal pentru creșterea animalelor deoarece datorită hranei naturale, lipsei intervenției umane și spațiului de mișcare liberă animalele vor fi sănătoase.

Veniți și Dvs. și descoperiți lumea sălbatică a parcului! Participați la drumeții și ture de echitație – puteți realiza fotografii și filmulețe pentru memorizarea experiențelor. Drumețiile și vizitarea parcului oferă relaxare plăcută pentru toate vârstele.

Informații, programare: https://vadaspark.ro/?lang=hu