Programajánló

Kedves vendégeinket tartalmas programokkal várjuk egész évben!

Babusgató állatsimogató Zeteváralja

Testközelbe kerülhetnek az állatokkal, megérinthetik, megsimogathatják őket

Zete karting

Elektromos gokart pálya

Keressék fel a Zete karting pályáját, ha igazi adrenalin löketre vágynak!

Medveles

Egész közelről nézhetők meg a medvéket, amint csemegéznek és játszanak.

A székely ember szavajárása:
“A sör nem ital,
  Az asszony nem ember,
  S a medve nem játék!”  

Vadaspark látogatás

Az ivói vadaspark egy 320 hektáron elhelyezkedő terület, erdei patakok folynak át rajta, és hegyek veszik körül. Itt a szarvasok, őzek, muflonok és vaddisznók természetes környezetükben élhetnek. A vadasparkon végzett módosítások a lehető legminimálisabbak: alig pár földutat és kerítést tettek hozzá a meztelen természet szépségéhez.

Lovaglás izlandi lóval

Az izlandi ló nagy előnye, hogy akár pár óra gyakorlás után biztonsággal indulhat vele a lovas rövidebb túrákra, egy tapasztalt vezető kíséretében. Ennek köszönhetően nem szükséges több éves karám gyakorlat a túrázáshoz. Így mindenki kipróbálhatja a tereplovaglás által nyújtotta örömöket. A friss levegő, a gyönyörű táj és a lovak társasága garantálja a feledhetetlen élményt.

Pisztráng horgászat a Nagy-Küküllőben

Amennyiben a horgászat szerelmese, jó helyen jár!

Panziónk udvara mellett folyik a Nagy-Küküllő, mely ezen a részen a Vadász és Sporthorgász Egyesülethez tartozik.  Ez a Zetelaka település felett található kis híd (palló) és a zeteváraljai víztározó közt elterülő szakasz, itt megkülönböztetett rendszabály van érvényben a horgászást illetően. A  „megfogni és visszaengedni" előírás van hatályban (Catch & Release).

Vízi élmények a zeteváraljai víztározón

Kajak, paddleboard, vízibicikli

Légy a saját vízi élményed vezetője! Fedezd fel a Zetelaki gát vizét a saját tempódban a KayaKing kölcsönző új kajak és SUP álló eveződeszkáival.
Halássz, sportolj, jógázz SUPon vagy élvezd a napsütést a gát közepén.

 

Aktív pihenés a Hargita Outdoorral

E-bike, gyalogos, hótalpas túrák

Környékbeli mozgalmas élményekért keresse a Hargita Outdoor csapatát!

Különleges csapatépítő programok

Az adrenalin szerelmeseinek

Az élménydús programokat egy szakképzett csapat biztosítja a Fáradt Bakancs élménybázison, mely panziónktól 10 km-re, Ivóban található.

Csorgókő vízesés

Székelyvarsági Csorgókő vízesés

Madarasi-Hargita túra

Az egyik legvarázslatosabb hely, kihagyhatatlan úticél Erdélynek ezen a részén járva.

A “ székelyek szent hegyé’’-nek nevezett Madarasi-Hargita, Székelyföld legmagasabb hegye, a tengerszint feletti 1801 méteren levő csúcsával. Az egyik legvarázslatosabb hely, kihagyhatatlan úticél Erdélynek ezen a részén járva.

Mini Erdély Park

Járd körbe Erdélyt egyetlen nap alatt!

A Székelyudvarhely határában,Szejkefürdőn létesített Mini Erdély Parkban több mint kilencven erdélyi történelmi épület és középkori vár makettjét láthatják az érdeklődők. 

Népzene néptánc ízelítővel

Én az éjjel nem aludtam egy órát, Hallgattam a régi babám panaszát, Éjfél után sejehaj, kezdtem elszenderedni, Jaj de bajos, ki egymást nem szereti

Néptánc kedvelőknek és a népi kultúrát megismerni vágyóknak ajánljuk ezt a programot, melyről a jó hangulat, jó kedv nem hiányozhat!